Интериорни стълби и масивен паркет Алекс

Интериорни и екстериорни стълби
Дървени вити стълби

Дейността на нашата фирма е свързана с изработка на екстериорни и интериорни стълби. Натрупаният през годините практически опит ни помогна да създадем множество качествени и уникални произведения от метал, стъкло, традиционна и екзотична дървесина. В нашите проекти успешно използваме комбинациите дърво и метал, метал и стъкло. Смело експериментираме с конкретни наши или идеи на клиенти.
Стълби, изработени от дърво и метал
Стълбите  изработени от метал и дърво са съвременна и модерна концепция. Всички  наши стълби, които са изработени от дърво и метал, са комбинaция от естествени материали и представляват високотехнологични решения. Дървената стълба с метална носеща конструкция осигурява достатъчна надеждност и функционалност. Този тип стълба, носи модерна и съвременна концепция подходяща за всеки  интериор, като предоставя ефективно решение с много лека носеща конструкция и често пъти използваемост на подстълбищното пространство. Стълбата на метална конструкция е непреходна във времето.

Предимствата на този тип стълби произведени от нас са:

1. Високо качествопроизтичащо от качеството на проекта, материалите който влагаме след подбор и човешкия фактор.

2. Надежността– фактор изразяващ се в:

2.1. Условията за начална безотказност- показателите заложени в изделието ни.

2.2. Дълговечност- дълъг срок на експлоатация

2.3. Ремонтопригодност

3. Уникалност

Ние можем да твърдим на този етап от развитието на фирмата ни,че имаме повтаряемост на качеството на изделията ни, което ни прави предпочитан партньор в страната и в чужбина.

Стълби, изработени от стъкло и метал

Това е предизвикателството за дизайнер и производител. Стъклото отдавна има място в нашия интериор, но когато е конструктивен елемент популярността му е незначителна.В нашето съвремие стъклото се възприема като материал подходящ повече за обществени пространства и по малко за частни интериори. Тази тенденция обаче бавно се променя. За нас е важно да познаваме този материал и да го влагаме сигурно и сполучливо, не само като декоративен, но дори и като конструктивен елемент. Това предполага излизането ни от тривиалното и предлагане на луксозно изделие. Тук може много време и текст да се отдели за тази тематика,но това едва ли ще бъде прието добре от клиента не боравещ с тази материя. Затова ще спрем тук и за всеки възникнал казус ще предложим нашето индивидуално виждане, ако ни потърсите.

Ние държим да отбележим тук,че този сайт е обект на многократно копиране и кражби. Всички Вие знаете и разбирате, че живеем в държавица в която законите нямат никакво значение, но с оглед вашата сигурност и на това да имате гаранция, ако Вие искате ние да сме отговорни пред Вас, контактувайте само с нас през контактната форма на сайта или на пощата.

Ползването на „майстори” или „майсторска услуга” вместо фирмена такава е рисковано.

Провеждането на експерименти във Вашето жилище или офис от лица представящи се от наше име е винаги за Ваша сметка и на Ваша отговорност. Това може да е опасно за Вас.

Вижте галерията за интериорни и екстериорни стълби

 Паркетни настилки и дървени облицовки от широколистна и екзотична дървесина

Наред с огромното количество всевъзможни декоративни елементи, изработени от синтетични материали и предлагани на достъпна цена за широк кръг потребители, се предлагат и естествени декорации от дърво. Това са дървени облицовки и Екзотична подова настилкадървени настилкимасивен паркет от естествено широколистно и екзотично дърво, които представляват огромен интерес сред определен тип клиенти, въпреки своята относително по-висока цена.
В днешно време дизайнери и обикновени хора изпитват все по-нарастваща страст към всичко, което е близо до природата и държат то да присъства в пространството, което ги заобикаля. Подовите настилки – паркет от дъб, бук, орех, череша, мербо, ипе, тик, махагон, венге, дизайнерските решения от тиково дърво, подходящи за мокри помещения – басейни, сауни, бани, се сдобиха с огромна популярност и се радват на завишен интерес от страна на модерния човек. Съвременният човек е уморен от полуфабрикати, пластмаси и РVC. Той търси своя малък оазис в дом, в който да е заобиколен от дървени пана на стената, бамбук и подови настилки – паркет от дъб, бук, орех, череша, мербо, ипе, тик, махагон, венге. Стреми се да се обгражда максимално с естествени вещи, полага усилия да съхрани своето здраве и да си осигури усещането за комфорт и спокойствие.

Вижте галерията за Паркетни настилки и дървени облицовки

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.6/10 (24 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +18 (from 20 votes)
Интериорни стълби и масивен паркет Алекс, 8.6 out of 10 based on 24 ratings

, , , , , , , ,

Comments are closed.

Ателие Алекс ООД