Интериорни и екстериорни стълби

stykleni-stalbi-2Дейността на нашата фирма е свързана с изработка на дървени стълби, вити стълби –  интериорни и екстериорни стълби от дърво. Натрупаният през годините практически опитни помагна да създадем множество качествени и уникални произведения в комбинация от метал, ковано желязо и екзотична дървесина. В нашите проекти успешно комбинираме дърво и метал, метал и стъкло. Смело експериментираме с конкретни идеи на свои клиенти.
Стълби, изработени от дърво и метал

Комбинирани стълби, изработени от метал и дърво – звучи съвременно, екзотично и модерно. Всички стълби, които са изработени от дърво и метал, са комбинация от естествени материали и представляват високотехнологични решения. Дървената стълба на метална рамка осигурява достатъчна надеждност и функционалност. Стълбата, изработена от метал и дърво изглежда страхотно в комбинация с всеки интериор.
Дървената стълба на метална рамка е непреходна във времето. Дървените, вити стълби или комбинирани стълби предполагат обработка на дървесината с висококачествени лакове. Дървените стълби с метална рамка са ефективно решение за всеки дом.
Дървени стълби на метална рамка – това е бърза и евтина изработка.Техните основни предимства са нетрудоемкото производство и лекотата на монтажа им.


Стълби, изработени от дърво
Най-популярни сред потребителите са дървените стълби. Това се дължи на отличното качество, с което се характеризират тези изделия. Дървените стълби са надеждни, красиви, удобни, трайни, естествени, естетични и безопасни. Те се превръщат в истинска украса и изящно допълнение към всеки интериор, внасяйки допълнителен уют и приятна атмосфера.
Говорейки за „дървени стълби“ или вити стълби, имаме предвид изработката на такива стълби от дървесина от широколистни дървета, както и от определени видове екзотична дървесина – дъб, бук, орех, череша, мербо, ипе, тик, махагон, венге.
Много често ексклузивните стълби с екзотичен дървесен произход се оборудват с разнообразни авторски и художетвени решения. Особено внимание се отделя на грандиозните перила, балюстради, витите стълби и стълбищни парапети. Като допълнение, стълбите на къща от подобна категория, могат да бъдат украсени с „въздушни“ ковани детайли или декоративни позлатени орнаменти или патинирани такива. Такива екзотични стълби са надеждни, безопасни при експлоатация и излеждат великолепно на външен вид.
Стълби, изработени от стъкло и метал
Комбинираната изработка на стълби от стъкло и метал умело се вписва във всеки интериор – от класика до постмодернизъм. Стълбите от стъкло и метал са идеални за разполагане в малки пространства, като по този начин се постига визуално увеличаване на площта на стаята.
Индивидуална изработка на дървени стълби и комбинирани стълби
Под индивидулна изработка на дървени и комбинирани стълби се подразбира избор на цветови решения, материал на стъпалата и типа перила. Може да се поръча комбинирана стълба, вита стълба– метална рамка със стъпала, изработени от дъб, бук, орех, череша, мербо, ипе, тик, махагон, венге.
Поръчвайки стълби, всеки клиент има възможност да избира оттенък на материала в съответствие със съществуващите интериорни решения в неговия дом. Ние изработваме прозрачни стълби и тонираме стъкло в различни нюанси.
Всяка конструкция, направена от метал, дърво или други материали, може да си харесате директно от сайта.
Ако искате да научите повече за това как правим комбинацията от стъкло и метал възможна или искате да зададете други въпроси, обадете се сега!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.6/10 (17 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 15 votes)
Интериорни и екстериорни стълби, 7.6 out of 10 based on 17 ratings

, , , , , ,

Comments are closed.

Ателие Алекс ООД