За студенти

Уважаеми студенти по архитектура,

От години отговаряме на ваши писма с въпроси касаещи интериорните стълби.

Разбира се електронната поща не е най-добрия начин за комуникация. Ето защо ние екипът на Ателие АЛЕКС ще Ви предложим нова форма на общуване. Идеята за такива срещи ни беше дадена от ваш колега през миналата 2015/2016 година.Ние работим в сътрудничество с много изявени архитекти и ваши преподаватели. Ако искате да зададете конкретни въпроси или просто да поговорим по някакъв проблем заповядайте в нашия офис. Без да изземваме ролята на вашите преподаватели ще можем да Ви бъдем полезни с практически съвети базирани на нашият опит. Освен по проблемите свързани с дизайна ще можем да поговорим за методите на конструктивното формо образуване, строителните материали и съвременните технологии за реализация на модерни дизайнерски интериорни стълби.

Тези срещи ще бъдат организирани след ваше обаждане, но в извън работно време. Мястото разбира се ще е нашият офис където може да видите мостри и да се запознаете с конкретни проекти и техните реализации.

За начало можете да разгледате нашата страница във FACEBOOK, където ще можете да се запознаете с много наши реализирани проети, но ще видите и снимки от монтажа и производството им. Сами разбирате , че този сайт не може да поеме цялата тази информация, а и целта му не е тази.

Ако смятате,че може да сме Ви полезни и желаете да научите повече от това което е по учебната Ви програма заповядайте!

 

 

Екипът на Ателие АЛЕКС

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Ателие Алекс ООД